Nyomda

NyomdaÜgyfeleinkkel együtt gondolkodva dolgozunk. A felmerült igényekre igyekszünk megtalálni a lehető leghatékonyabb nyomdai-produkciós megoldást. Tudjuk, hogy milyen hiányosságokkal rendelkezik a manapság működő nyomdák nagy része, mi az, amiben mást kell nyújtanunk a megrendelő számára, hogy igényeit a lehető legnagyobb mértékben kielégítsük, ezáltal mi is sikeresek legyünk. Nyomdai kivitelezés esetén 1-5 nap teljesítéssel vállalunk megbízást.

Nyomdai kivitelezésÜgyfeleink számára biztosítjuk az állandó személyes ügyfélkapcsolatot az árajánlat kéréstől a munkafolyamat végéig, hogy minden kérdés, esetleges változtatás esetén azonnal cselekedni tudjunk.
Működési rendszerünket a megbízhatóság, a gyors átfutási idők és a korrekt ár jellemzi.

Mire van szükségünk az árajánlathoz?

 • Darabszám

  Mekkora mennyiségben készüljön a nyomtatás?

 • Méret

  Mekkora méretben készüljön a nyomtatás?

 • Papír minőség

  Milyen papírra készüljön a nyomtatás?

 • Szín

  Hány színt használjunk a nyomtatáshoz?

 • Oldal

  Hány oldalas legyen a kiadvány?

 • Kötészet

  A kiadvány kötésében is segédkezünk!

Ajánlatot kérek

Tippek, trükkök, tanácsok

Mennyiség

Amennyiben előre meg tudja tervezni a szórólap kampányait, érdemes lehet egyszerre legyártani az összes szórólapot, hiszen minél nagyobb a darabszám, annál olcsóbb egy darab legyártása.

Papír minőség

Ha spórolni szeretne pár forintot akkor érdemes lehet, kisebb minőségű papírral kalkulálni. Fontos, hogy ne essünk túlzásba, hiszen a rossz minőségű papír a szórólap sikerességére is hatással van.

Termékdíj

Reklám hordozók esetén ne feledkezzen meg a Környezetvédelmi Termékdíjról sem! Szórólapok esetén ez 85 Ft/kg + ÁFA plusz költséget jelent.