Szórólap terjesztés

1997 óta foglalkozunk szórólapok terjesztésével. Több mint 20 éve szolgáltatunk egy olyan piacon, ahol a kóklerek elég hamar kikerülnek.

Pontos adatbázisok alapján állítjuk össze a terjesztési terveket.

Budapest és a nagyobb városok esetén, körzetes térképeket is összeállítottunk, hogy még jobban kiszolgálhassuk ügyfeleinket.

Postaládás terjesztésre törekszünk minden esetben. Budapest és a nagyobb városok néhány olyan területét, ahol az egyre hevesebb lakossági ellenállás hatására, nem engedélyezik a postaládába történő terjesztést úgynevezett gyűjtőládás terjesztéssel tudjuk lefedni.

A terjesztésekhez szükséges logisztikai kapacitásunk révén, nagyon gyorsan el tudjuk juttatni a kiadványokat terjesztőinkhez, így késedelem nélkül a tervezett bevétel, kézzel fogható eredménnyé változik.

A terjesztést követő ellenőrzés nagyon fontos eleme egy kampánynak.

Régiótól, időszaktól függetlenül biztosítjuk ügyfeleink számára az ellenőrzési szolgáltatásunkat, hogy meggyőződhessenek arról, hogy a terjesztés, az előre megbeszélt módon történt meg.

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Ajánlatot kérek

Az ellenőrzés kétféle módon lehetséges:

Közös ellenőrzés:

Ennél a folyamatnál, a megbízónk vagy annak megbízottja társaságában, szúrópróba szerűen vizsgáljuk meg az adott területet.

Minimum 20 címhelyen kérdezzük meg az ott lakótól, hogy találkozott az adott kiadvánnyal.

Amennyiben határozatlan választ kapunk, addig kérdezzük meg a környező címen élőket, amíg pontos választ kapunk.

Belső ellenőrzés:

Minden terjesztő monitorozása folyamatos, így amennyiben megbízónk nem tud részt venni az általunk kínált ellenőrzésen, úgy a többi kiadvány ellenőrzésével együtt, megvizsgáljuk ezt a kiadványt is.

Annak a valószínűsége, hogy egy terjesztő nem végzi el a rábízott feladatot, elég könnyen kiderül, hiszen nem csak egy kiadvány terjesztését végzi egy adott periódusban, így a negatív visszajelzések alapján nagyon hamar lebukik és a továbbiakban semmilyen megbízást nem láthat el és nagyon súlyos szankciókba részesül. Emiatt nem kockáztatják meg, hogy ily módon cselekedjenek.

Amennyiben ez nem volna elég, a nagyobb megbízók által megbízott ellenőrző cégek szűrőjén is át kell menjenek.

Az ellenőrzések alapján, ellenőrzési jegyzőkönyvek készülnek, amelyek alapján pontos meghatározható a terjesztés minősége.

Ezt szerződésbe is foglaltatjuk.

85%-os terjesztési ráta alatt, kompenzációban részesítjük ügyfeleinket!

Ezzel egy másik közhiedelmet próbálunk helyre tenni, miszerint a szórólapok többsége a kukában landol.

Ajánlatot kérek
 • Igényfelmérés

  Az ügyfél igénye határozza meg a következő lépéseket. Minden olyan információra kíváncsiak vagyunk, amelyek egy sikeres kampány lebonyolításához szükségesek

 • Tanácsadás

  Pontos adatokkal alátámasztva, az ügyfél igényét szem előtt tartva, összeállíthatunk egy általunk gondolt tervet, amelyet bemutathatunk ügyfelünknek.

 • Gyártás

  Bármilyen szórólapot, kiadványt le tudunk gyártani, az ügyfél kívánsága szerint.
  Közösen kiválasztjuk a legjobb technológiát, amely a legjobb nyomdai terméket tudja biztosítani ügyfeleink számára

 • Tervezés

  A kampány megtervezése során sorra vesszük a szükséges feladatokat, amelyek révén határozzuk meg a szükséges határidőket

 • Terjesztés

  Az általunk vállalt megbízásokat, a lehető legjobb tudásunk szerint végezzük el, legyen az 5.000 db vagy 500.000 db. Nálunk az elégedett ügyfelek száma, az elsődleges.

 • Ellenőrzés

  Minden terjesztésnél ragaszkodunk a közös ellenőrzéshez, de minimum belső ellenőrzést végzünk, ezáltal is biztosítjuk a magas terjesztési minőségünket.